6 gelijksluitende cilindersloten

6 gelijksluitende cilindersloten

Wil je 6 cilindersloten met dezelfde sleutel openen? Dan is dat zeker mogelijk met de cilindersloten gelijksluitend set van 6 van Toplock. Cilindersloten worden vaak op deuren geplaatst, zodat deze goed beveiligd kunnen worden. Er zijn door de jaren heen verschillende soorten cilindersloten gemaakt. Je hebt tevens de optie te kiezen voor een cilinderslot waarmee je meerdere sloten kunt openen. Dat is een groot voordeel, want je hoeft niet meer een zware sleutelbos met je mee te dragen. Een sleutel die voor meerdere sloten gebruikt wordt, noemt men ook wel een gelijksluitende cilinder. Bekijk hieronder ons assortiment aan gelijksluitende cilindersloten.

Meer

Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13

6 cilindersloten met dezelfde sleutel openen: de voordelen

Met een cilinderslot gelijksluitend set van 6, heb je slechts een sleutel nodig om je deuren te openen. Je hoeft niet meer rond te lopen met een bos vol sleutels, waarbij het telkens weer een zoektocht is om de goede sleutel te vinden. Met een gelijksluitend cilinderslot zal dit nooit meer het geval zijn. Met een sleutel kun je meerdere deuren van jouw woning of pand openmaken en weer afsluiten. Met een cilinderslot gelijksluitend set van 6, zal je jouw sleutels dan ook niet snel meer verliezen. Koop je een set met gelijksluitende cilinders, dan is het belangrijk dat de veiligheidscilinder met stalen pinnen een SKG 2 sterren keurmerk heeft. Als je kiest voor een slot met SKG 3 sterren, dan heb je een cilinder met anti-kerntrekbeveiliging, wat meer effect heeft. Met gelijksluitende cilindersloten met een 3 sterren SKG keurmerk, wordt het voor een inbreker een stuk lastiger om jouw deur open te breken.

Bestel jouw cilindersloten gelijksluitend set van 6

Wil je 6 cilindersloten met dezelfde sleutel kunnen openen? Bekijk dan eens de cilinderslot gelijksluitend set van 6 in de webshop van Toplock. Wij hebben diverse gelijksluitende cilindersloten die tevens over een 3 sterren SKG keurmerk beschikken. Hiermee heb je de beste beveiliging op jouw deuren en houd je inbrekers buiten. Bekijk eens welke cilindersloten wij te bieden hebben en bestel vandaag nog jouw cilindersloten gelijksluitend set van 6 via onze webshop!

Veelgestelde vragen over een cilinderslotHet verschil tussen SKG** en SKG***

Het SKG-keurmerk geeft de veiligheidsgraad aan van een cilinder. De veiligheidsgraad kan variëren tussen SKG*, SKG** of SKG***. Hierbij is de SKG*** het beste keurmerk waar een cilinderslot aan kan voldoen. Het verschil tussen een ** (2-sterren) en een *** (3-sterren) cilinder is de kerntrekbeveiliging. Wanneer je kiest voor een cilinderslot met 3 sterren, weet je zeker dat inbrekers niet binnen zullen komen door middel van kerntrekken; de meest voorkomende methode van inbraak.

Gemak met gelijksluitende cilinders

Gelijksluitend betekent dat je meerdere cilindersloten met dezelfde sleutel kan bedienen. Wanneer je een huis wilt beveiligen, heb je waarschijnlijk meerdere toegangswegen tot het huis. Het is dan handig om gelijksluitende cilindersloten aan te schaffen, zodat je geen gedoe hebt met allemaal verschillende sleutels. Wanneer je bij ons een set van meerdere cilinders bestelt, leveren wij cilindersloten met dezelfde sleutel, behalve wanneer je aangeeft dat je dit niet wenst. Daarnaast heb je tevens de mogelijkheid om cilinders gelijksluitend bij te laten maken op één of meerdere cilinders die je al hebt.

Kosten van een cilinderslot

Wat een cilinderslot kost hangt af van het merk en de functies van het cilinderslot. 90% van de cilinderslot prijzen valt in de range van 25-70 euro. Het ligt er net aan of je een profielcilinder wilt of liever een beter beveiligd cilinderslot. De prijs is exclusief verlengingen. Goedkope cilindersloten zijn doorgaans minder goed beveiligd, wat ook te zien is aan het SKG-keurmerk. Duurdere cilindersloten zijn voor inbrekers over het algemeen moeilijker te kraken dan zeer goedkope cilindersloten. Een standaard veiligheidscilinder van SKG 3 sterren kost zo'n 45 tot 70 euro.

Verhuizen? Oud cilinderslot vervangen?

Het is mogelijk om een oude slot voor een nieuw cilinderslot te vervangen. Dit is een simpel klusje dat je zelf kunt klaren.

Het werkt als volgt:
  1. Haal de deurklink en het deurbeslag van de deur af;
  2. Haal het oude cilinderslot uit het slotgat;
  3. Stop het nieuwe cilinderslot in het slotgat;
  4. Plaats de deurklink en het deurbeslag weer terug.
cilinderslot opmeten

Cilinderslot vervangen? Meet eerst je cilindermaat!

Voordat je beslist om een cilinderslot te bestellen, is het verstandig om de exacte maat op te meten. Hoewel steeds meer woningen zijn voorzien van een standaardformaat van 30/30 of 32/32, is het toch belangrijk om de juiste maat cilinder toe te passen. Het is zonde als uiteindelijk het cilinderslot niet in de voordeur of buitendeur past.

Wanneer je de lengte van de cilinder wilt meten, meet je vanuit het midden van het boutgat naar links en naar rechts. Een voorbeeld is 30 mm aan de linkerzijde en 40 mm aan de rechterzijde