4 gelijksluitende cilindersloten

Een gelijksluitende cilinderset van 4 stuks is in verschillende merken verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld een gelijksluitende cilinder set 4 SKG3 van Nemef, maar ook van M&C. De 4 cilindersloten zijn met één sleutel te bedienen, waardoor je jouw hele huis kan openen en afsluiten met één en dezelfde sleutel. Ook is het mogelijk om de 4 gelijksluitende cilinders van een knop te voorzien. Kies voor een cilinderslot 4x om de juiste set te kiezen. Als je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Meer

Een gelijksluitende cilinderset van 4 stuks is in verschillende merken verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld een gelijksluitende cilinder set 4 SKG3 van Nemef, maar ook van M&C. De 4 cilindersloten zijn met één sleutel te bedienen, waardoor je jouw hele huis kan openen en afsluiten met één en dezelfde sleutel. Ook is het mogelijk om de 4 gelijksluitende cilinders van een knop te voorzien. Kies voor een cilinderslot 4x om de juiste set te kiezen. Als je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.


Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

Gelijksluitende cilindersloten

4 cilindersloten die met één sleutel geopend kunnen worden, noemt men ook wel gelijksluitende cilindersloten. Deze beschikken over meerdere cilinders van één merk, waardoor het mogelijk is om de sleutel voor meerdere sloten in te zetten. Dit maakt dat je niet over een hoop sleutels aan jouw sleutelbos beschikt. Met slechts één sleutel kun je alle deuren van jouw woning en daarbuiten met gemak openen. Dit brengt dan ook zeker een voordeel met zich mee. Wij vertellen jou graag meer over vier cilindersloten en de voordelen hiervan.


Voordelen set van 4 cilindersloten

Een cilinderslot 4 stuks brengt grote voordelen met zich mee. Zo hoef je alleen maar een sleutel te gebruiken om de deuren in jouw woning of bedrijfspand te openen. Dit betekent dat je niet meer lang op zoek zult zijn naar de juiste sleutel op de sleutelbos. Door te kiezen voor 4 cilindersloten in één sleutel, is het niet alleen maar mogelijk om de deuren van jouw huis of bedrijfspand met één sleutel te openen, maar is de kans dat je jouw sleutels zult verliezen ook aanzienlijk kleiner.


Hoe te bestellen?

Vier cilindersloten die je met één sleutel kunt openen, krijg je door te kiezen voor gelijksluitende sleutels voor jouw woning of pand. Een cilinderslot hoeft niet per se gelijksluitend te worden gemaakt, want in onze webshop kun je veel uitstekende gelijksluitende cilindersloten vinden, waaronder een cilinderslot met 4 stuks.

Wil je meerdere cilindersloten met dezelfde sleutel openen, dan is er veel mogelijk. Ze hoeven namelijk niet allemaal over dezelfde afmetingen te beschikken. Je kunt beschikken over diverse typen sloten en toch gaan voor een gelijksluitend cilinderslot. Doorgaans is hierbij sprake van een dubbele cilinder. Deze hebben een sleutelgat aan beide kanten van het slot en beschikken over een enkele of halve cilinder. Vier cilindersloten openen met één sleutel wordt zo wel heel eenvoudig. Door de gewenste maten aan te geven per cilinderslot heb je dus de juiste cilindersloten voor jouw deuren.


Kies altijd voor gecertificeerde sloten

Maak altijd de keuze voor een cilinderslot 4 stuks met een SKG keurmerk. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw woning het beste beschermd wordt tegen een inbraak. Kies je voor 4 cilindersloten op één sleutel met een SKG keurmerk van 3 sterren, dan houd je zelfs inbrekers met een hele set gereedschap buiten de deur. Bestel vandaag nog jouw cilinderslot 4 stuks in onze webshop en ervaar het gemak van meerdere deuren openen met slechts één sleutel!

Veelgestelde vragen over een cilinderslot


Het verschil tussen SKG** en SKG***

Het SKG-keurmerk geeft de veiligheidsgraad van een cilinder. De veiligheidsgraad kan variëren tussen SKG*, SKG** of SKG***. Hierbij is de SKG*** het beste keurmerk waar een cilinderslot aan kan voldoen. Het verschil tussen een ** (2-sterren) en een *** (3-sterren) cilinder is de kerntrekbeveiliging. Wanneer je kiest voor een cilinderslot met 3 sterren, weet je zeker dat inbrekers niet binnen zullen komen door middel van kerntrekken; de meest voorkomende methode van inbraak.


Gemak met gelijksluitende cilinders

Gelijksluitend betekent dat je meerdere cilindersloten met dezelfde sleutel kan bedienen. Wanneer je een huis wilt beveiligen, heb je waarschijnlijk meerdere toegangswegen naar het huis. Het is dan handig om gelijksluitende cilindersloten aan te schaffen, zodat je geen gedoe hebt met allemaal verschillende sleutels. Wanneer je bij ons een set van meerdere cilinders bestelt, leveren wij cilindersloten met dezelfde sleutel, behalve wanneer je aangeeft dat je dit niet wenst. Daarnaast heb je tevens de mogelijkheid om cilinders gelijksluitend bij te laten maken op één of meerdere cilinders die je al hebt.


Kosten van een cilinderslot

Lang cilinderslotWat een cilinderslot kost hangt af van het merk en de functies van het cilinderslot. 90% van de cilinderslot prijzen valt in de range van 25-70 euro. Het ligt er net aan of je een standaard profielcilinder wilt of liever een beter beveiligd cilinderslot. De prijs is exclusief verlengingen. Goedkope cilindersloten zijn doorgaans minder goed beveiligd, wat ook te zien is aan het SKG-keurmerk. Duurdere cilindersloten zijn voor inbrekers over het algemeen moeilijker te kraken dan zeer goedkope cilindersloten. Een standaard veiligheidscilinder van SKG 3 sterren kost zo'n 45 tot 70 euro.
Verhuizen? Oud cilinderslot vervangen?

Het is mogelijk om een oud slot voor een nieuw cilinderslot te vervangen. Dit is een simpel klusje dat je zelf kunt klaren.

Het werkt als volgt:

  1. Haal de deurklink en het deurbeslag van de deur af;
  2. Haal het oude cilinderslot uit het slotgat;
  3. Stop het nieuwe cilinderslot in het slotgat;
  4. Plaats de deurklink en het deurbeslag weer terug.

Voor een uitgebreidere uitleg kan je onze blog lezen.

Cilinderslot vervangen


Cilinderslot vervangen? Meet eerst de cilindermaat!

Voordat je beslist om een cilinderslot te bestellen, is het verstandig om de exacte maat op te meten. Hoewel steeds meer woningen zijn voorzien van een standaard formaat van 30/30 of 32/32, is het toch belangrijk om de juiste maat cilinder toe te passen. Het is zonde als uiteindelijk het cilinderslot niet in de voordeur of buitendeur past.

Wanneer je de lengte van de cilinder wilt meten, meet je vanuit het midden van het boutgat naar links en naar rechts. Een voorbeeld is 30 mm aan de linkerzijde en 40 mm aan de rechterzijde.