Cilinderslot met certificaat: de veiligste optie

Cilinderslot met certificaat: de veiligste optie

Heb je al eens aan een cilinder met certificaat gedacht? Cilindersloten met certificaat zijn cilindersloten waarbij de sleutels beschermd zijn en enkel op vertoon van het certificaat kunnen worden bijgemaakt. In dit blog vertelt Toplock je alles over de cilinder met certificaat. Lees snel verder voor meer informatie over het belang van een certificaat en ons assortiment cilindersloten met certificaat.

Het voordeel van cilindersloten met certificaat

Een cilinder met certificaat heeft een groot voordeel. Wanneer je jouw sleutels wel eens aan iemand uitleent, zoals de schoonmaakster, klusjesman of de buren, dan is het een prettig idee dat de sleutels ondertussen niet kunnen worden gekopieerd. Heb je cilindersloten met een certificaat, dan kun je met 100% zekerheid zeggen dat de sleutels in de tussentijd niet gekopieerd zijn, daar alleen jij over het certificaat beschikt.

Cilindersloten met certificaat of toch een sleutelpas?

Wanneer je een cilinder met certificaat koopt, dien je er altijd op te letten of deze worden geleverd met een certificaat of een sleutelpas (securitycard). Bij cilindersloten met certificaat zit er altijd patent op. Dit voorkomt dat er sleutels op de markt worden gebracht die eenvoudig kunnen worden bijgemaakt. Sleutels die nog gekopieerd kunnen worden, noemt men ook wel blinde sleutels. Heb je een cilinderslot waarbij je in plaats van een certificaat een sleutelpas krijgt, dan zijn er ook blinde sleutels in omloop. Dit betekent dat jouw sleutels dan heel eenvoudig kunnen worden bijgemaakt. Voor een optimale veiligheid kies je dan ook voor een cilinder met certificaat.

Onze cilindersloten met certificaat

Toplock biedt diverse cilindersloten met een certificaat aan. Zo hebben al onze M&C cilindersloten en Nemef cilindersloten een certificaat, waardoor jouw sleutels niet zomaar gekopieerd kunnen worden. Enkel op vertoon van het certificaat, kunnen jouw sleutels worden bijgemaakt. Wij vertellen je graag meer over deze twee merken sloten.

Nemef cilinder met certificaat

Wij hebben verschillende Nemef cilindersloten met certificaat in ons assortiment. Deze hebben een NF codering, waaronder NF2, NF3, NF3+ en NF4. De NF serie bestaat al enkele jaren en Nemef is bezig deze serie te optimaliseren. De NF3+ cilinder vervangt bijvoorbeeld de NF3. Technisch gezien zijn er aanpassingen in dit cilinderslot gedaan, maar ook het patent is vernieuwd en geldig tot 2033. Een groot voordeel van het patent, is dat er alleen op vertoon van het originele certificaat een sleutel bij gemaakt kan worden. Het NF3+ cilinderslot is tevens goedgekeurd door het SKG en beschikt over 3 sterren. Dit is het hoogste aantal sterren wat het SKG afgeeft, waardoor je verzekerd bent van de beste inbraakbeveiliging. De NF3+ biedt bescherming tegen kerntrekken, uitboren en lockpicking. Zoek je een cilinder met certificaat, dan kunnen we je ook zeker het Nemef NF3+ cilinderslot uit ons assortiment aanraden.

M&C cilindersloten met certificaat

Wij bieden tevens M&C cilindersloten met certificaat aan. De cilindersloten van M&C staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Alle cilindersloten van dit merk bieden bescherming tegen lockpicking, uitboren en kerntrekken. Door de modulaire opbouw, waardoor de cilinder in onderdelen uit elkaar te halen is, kunnen de cilinders eenvoudig verlengd worden. Hierdoor is het ook mogelijk om de cilindersloten later nog aan te passen op de gewenste lengte. Dit kan alleen gedaan worden door een erkende dealer. De binnen- en buitencilinder zijn gekoppeld door een hardstalen balk. Zo wordt voorkomen dat de cilinder door middel van kerntrekken wordt geforceerd. Bij onze M&C cilindersloten krijg je een certificaat, waarmee alleen jij de sleutels kunt laten bijmaken op vertoon hiervan. Leen je iemand je sleutels uit, dan kunnen deze dus niet zomaar bij gemaakt worden. Dit garandeert jou een optimale veiligheid. Onze M&C cilindersloten beschikken over zowel het SKG 2 sterren als het SKG 3 sterren keurmerk. Wij raden je echter aan altijd de keuze te maken voor cilindersloten met een SKG keurmerk met 3 sterren. Dit is het hoogste aantal sterren dat wordt afgegeven door het SKG, waardoor je ook beschermd bent tegen inbraaktechnieken zoals kerntrekken. Bij SKG 2 sterren is dit niet het geval en dien je vaak nog extra inbraakbeveiliging te installeren. Als je op zoek bent naar een goede prijs-kwaliteitverhouding voor jouw nieuwe cilinderslot en een certificaat hierbij wenst, dan raden wij je onze M&C cilindersloten met certificaat van harte aan.

Bestel jouw cilinder met certificaat

Wil je cilindersloten met certificaat bestellen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Toplock en verdiep je in onze Nemef en M&C sloten. Maak altijd de keuze voor een cilinderslot met SKG 3 sterren, zodat inbrekers jouw woning niet snel zullen betreden. Deze sloten leveren het meeste vertraging op voor inbrekers en daar zitten ze niet op te wachten. Hierdoor zullen zij hun poging eerder staken en op zoek gaan naar een woning met zwakke beveiliging. Bestel vandaag nog jouw cilinder met certificaat via onze webshop en profiteer van de meeste veiligheid voor jouw woning!