Buva driepuntssluiting - Service op maat - Toplock.nl

Buva driepuntssluiting

Een meerpuntssluiting van Buva zorgt ervoor dat je de deur op meerdere punten tegelijk kunt afsluiten. Zijn jouw oude sloten aan vervanging toe, dan is dit hét moment om te kiezen voor de juiste sloten. Als het om inbraakbeveiliging gaat, is er geen slot zo goed als de Buva meerpuntssluiting.


Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Meerpuntssluiting Buva verbetert jouw inbraakbeveiliging

Een Buva meerpuntssluiting wordt veel toegepast bij nieuwbouw en in regio’s waarin de kans groot is dat er ingebroken wordt. Dit is niet geheel zonder reden, want een meerpuntssluiting heeft daadwerkelijk het effect dat de beveiliging van woningen verbeterd. Veel cilindersloten die een meerpuntssluiting hebben, beschikken ook over het SKG keurmerk. Het SKG is een onafhankelijke organisatie die sloten test op sterkte en inbraakwerendheid. Een meerpuntsslot is stukken beter dan een cilinder insteekslot. Een meerpuntssluiting Buva beschikt namelijk over minimaal drie sluitpunten. Vaak kunnen dit er ook vier of vijf zijn. De sluitpunten zijn over de gehele lengte van de deurafsluiting verdeeld. Je ziet een meerpuntsluiting vaak ook in combinatie met kerntrekbeveiliging en haakschoten. Dit zorgt ervoor dat het slot nog lastiger te forceren is.


Daarom een gecertificeerde Buva meerpuntssluiting

Een meerpuntssluiting Buva heeft je diverse voordelen te bieden. Je schrikt hier potentiële inbrekers ongetwijfeld mee af, want deze sluit de deur op meerdere punten van het slot af. Dit maakt dat een inbreker meer tijd kwijt is aan het inbreken dan wanneer hij dit bij regulier hang- en sluitwerk probeert. Maak altijd de keuze voor een Buva meerpuntssluiting met een SKG keurmerk. Dit keurmerk wordt afgegeven door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw en geeft weer hoe sterk en inbraakwerend jouw sloten zijn. De aangegeven sterren geven weer hoeveel minuten je een inbreker buiten de deur kunt houden. Des te langer je een inbreker buiten de deur houdt, hoe groter de kans is dat de inbreker zijn inbraakpoging op zal geven.
1 ster geeft aan dat een inbreker maximaal 3 minuten buiten gehouden kan worden indien je geen dievenklauwen of anti inbraakstrip hebt.

2 sterren betekent dat de inbreker minimaal drie minuten bezig is zonder dat je aanvullende beveiliging hebt.

3 sterren is het zwaarste aantal sterren en geeft aan dat een inbreker maximaal 5 minuten buiten kan worden gehouden.

Kies jij ook voor een gecertificeerde meerpuntssluiting van Buva? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en plaats vandaag nog je bestelling! Met een Buva meerpuntssluiting heb je pas echt optimale inbraakbeveiliging!

Wat is een meerpuntssluiting?

Meerpuntssluitingen zorgen ervoor dat de deur op meerdere punten tegelijk afgesloten wordt. De meerpuntssluiting is in de deur verwerkt en het slotmechanisme bestrijkt hierbij de gehele lengte van de deur. Meerpuntssluitingen hebben meerdere sluitpunten, waaronder minimaal drie en maximaal vijf. Deze zogeheten sluitpunten zijn over de lengte van de deur gevestigd en zorgen ervoor dat de voordeur optimaal sluit. Steek je de sleutel in het slot, dan zullen er meerdere pinnen op diverse hoogtes verschuiven. Je hebt dan ook met een sleutel controle over meerdere sloten tegelijk. De driepuntssluiting wordt als beter dan een standaard slot gezien en is daarmee de beste beveiliging die je voor jouw woning of bedrijfspand kunt hebben. Met het monteren van een driepuntssluiting op de voordeur,
heb je extra slotbeveiliging. Extra dag- of nachtsloten zijn hierdoor niet meer nodig. En het fijne is ook nog eens dat je het een inbreker hier extra moeilijk mee maakt om de woning binnen te dringen. Wij raden je dan ook zeer aan om te kiezen voor een meerpuntssluiting, daar deze vele malen effectiever is dan standaard insteeksloten. Een driepuntssluiting op de deur wordt vaak in combinatie met kerntrekbeveiliging en haakschoten gekozen. Zo wordt het nog lastiger voor een inbreker om de deur te forceren.

Hoe werkt de driepuntssluiting?

Hoe een meerpuntssluiting voor de deur precies werkt? De driepuntssluiting werkt door eenmalig aan de sleutel in het sleutelgat van de deur te draaien. Zo kan de deur op meerdere punten worden afgesloten. Het slotmechanisme zit in de deur verwerkt en heeft een verbinding met meerdere schoten die zich aan de zijkant van de deur bevinden. Deze schoten zijn over de hele lengte van de deur verdeeld. Plaats je meerpuntssluitingen, dan hoef je niet langer een hoofdslot en meerdere bijzetsloten te plaatsen. Je bent in een keer klaar. Ook hoef je niet meer alle sloten apart open te draaien, waardoor je tijd bespaart. Met een driepuntssluiting kun je in een keer alle sluitpunten in de deur open of dicht draaien.


Voordeur met driepuntssluiting en kerntrekbeveiliging

Kies je voor een meerpuntssluiting, dan is het zeer aan te raden om dit te combineren met kerntrekbeveiliging. Kerntrekken wordt veel als inbraaktechniek gebruikt. Hierbij wordt het cilinderslot uit het slot getrokken Er wordt veelal van een kerntrekker, klauwhamer of geharde stalen schroef gebruik gemaakt. De geharde stalen schroef boort de inbreker in de cilinderkern, waardoor deze de cilinder er geheel uit kan trekken. Via deze methode kan een inbreker al binnen enkele minuten in de woning zijn. Het is daarom zeer belangrijk om de meerpuntssluiting te combineren met kerntrekbeveiliging, zodat je jouw woning optimaal kunt beschermen tegen een inbraak.


Gecertificeerde meerpuntssluitingen: de oplossing

Om jouw meerpuntssluiting van de voordeur zo goed mogelijk te beschermen tegen inbrekers, is kerntrekbeveiliging een vereiste. Gelukkig kun je eenvoudig een gecertificeerde driepuntssluiting kopen. Deze meerpuntssluitingen beschikken over het SKG keurmerk. Het SKG doet onafhankelijk onderzoek naar de sterkte en inbraakwerendheid van sloten. Het aantal sterren geeft weer tot hoeverre de driepuntssluiting jouw woning kan beschermen. Kies je ervoor een meerpuntssluiting te kopen met drie SKG sterren, dan ben je verzekerd van optimale inbraakbeveiliging. Je bent dan zelfs beschermd tegen een inbraakmethode zoals kerntrekken. Dit komt doordat 3 sterren het zwaarste aantal sterren is dat het SKG afgeeft. In onze webshop kun je diverse meerpuntssluitingen met een SKG keurmerk vinden. Jouw deur met driepuntssluiting kun je zo optimaal beveiligen. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs.

Bestel jouw driepuntssluiting bij Toplock

In de webshop van Toplock vind je enkel meerpuntssluitingen van een hoge kwaliteit, waaronder ook een driepuntssluiting dat voorzien is van een SKG keurmerk en jouw woning dus optimaal beveiligd tegen inbrekers. Je vind hier zowel sloten met SKG 2 als SKG 3 sterren. Wil je direct een driepuntssluiting kopen? Plaats dan vandaag nog jouw bestelling, zodat je jouw meerpuntssluiting snel op de deur kunt toepassen. Je hebt jouw nieuwe meerpuntssluiting namelijk al binnen enkele dagen in huis! Jouw driepuntssluiting kopen doe je bij Toplock, omdat je alleen de meest kwalitatieve en duurzame inbraakbeveiliging voor jouw woning of pand wenst.