Buva meerpuntsluiting 7220 SKG*** 209cm sleutelbediend

Buva 7220 driepuntssluiting SKG*** 209cm lang, PC72, krukbed.

Lees meer

Beschrijving

Buva 7220 krukbediende meerpuntssluiting ofwel driepuntssluiting SKG***  Deze meerpuntsluiting heeft een  afgeronde voorplaat, 2 haakschoten, exclusief bevestigingsmateriaal. De bijbehorende sluitkommen en sluitplaten moet u apart bestellen. Wanneer u een Buva meerpuntsluiting aanschaft moet u letten op 4 onderdelen: de lengte, de draairichting, de PC maat en de doornmaat. De draairichting en de doornmaat kunt u kiezen in de opties. De PC-maat van deze meerpuntsluiting is : 72 mm. De zilverkleurige voorplaat  heeft een lengte van: 209 cm.

In tegenstelling tot de sleutel/cilinderbediende meerpuntsluitingen worden de krukbediende meerpuntsluitingen bediend met de deurkruk en niet met de cilinder. Bij de krukbediende meerpuntsluiting trekt u eerst de deurkruk omhoog voordat u de cilinder/sleutel kunt draaien. De cilinder/sleutel bediende meerpuntsluiting draait u met de sleutel direct de haken uit en de deur op slot.

De BUVA meerpuntssluitingen van de 7000 serie zijn een solide basis voor inbraakwerende deuren volgens NEN 5096. De Buva meerpuntssluitingen zijn verder geoptimaliseerd en zorgen in combinatie met eenzijdig 6 mm afgeschuinde haakschoten met de nastelbare sluitkommen het kerntrekbeslag en de SKG cilinders voor probleemloos functionerende deuren. Dit geldt ook in vele praktijksituaties waar deuren kunnen kromtrekken, uithangen en door vocht uitzetten of door droogte gaan krimpen ‘werken’. De BUVA 7220 meerpuntssluitingen gaan het kromtrekken van deuren tegen, waardoor alle functies van de deur intakt blijven.  Voor meer informatie kunt u rechts de PDF folder openen.


Met de BUVA meerpuntssluiting serie 7000 is de deur nog niet compleet.Kies uit het uitgebreide programma veiligheidsbeslag, cilinders en scharnieren de uitvoering van uw keuze. Voor dubbele deuren is de BUVA balkespagnolet een perfecte oplossing.

Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Maatvoeringen
Doornmaat
PC maat
Productlengte
Productbreedte
Retourneren
Retourrecht
  • € 144,95

  • Excl. BTW: € 119,79
Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten