Buva meerpuntsluiting 6220 SKG*** 177,2cm sleutelbediend

Buva 6220 meerpuntsluiting SKG*** 177,2cm lang, PC72, Doorn 55 of 65mm

Lees meer

Beschrijving

Buva 6220 sleutelbediende meerpuntssluiting ofwel driepuntssluiting SKG***  Deze meerpuntsluiting heeft een  rechte voorplaat, 2 haakschoten, exclusief bevestigingsmateriaal. De bijbehorende sluitkommen en sluitplaten moet u apart bestellen. Wanneer u een Buva meerpuntsluiting aanschaft moet u letten op 4 onderdelen: de lengte, de draairichting, de PC maat en de doornmaat. De draairichting en de doornmaat kunt u kiezen in de opties. De PC-maat van deze meerpuntsluiting is : 72 mm. De zilverkleurige voorplaat  heeft een lengte van: 177,2 cm.

In tegenstelling tot de sleutel/cilinderbediende meerpuntsluitingen worden de krukbediende meerpuntsluitingen bediend met de deurkruk en niet met de cilinder. Bij de krukbediende meerpuntsluiting trekt u eerst de deurkruk omhoog voordat u de cilinder/sleutel kunt draaien. De cilinder/sleutel bediende meerpuntsluiting draait u met de sleutel direct de haken uit en de deur op slot.

De BUVA meerpuntssluitingen van de 6000 serie zijn een solide basis voor inbraakwerende deuren volgens NEN 5096. De Buva meerpuntssluitingen zijn verder geoptimaliseerd en zorgen in combinatie met eenzijdig 6 mm afgeschuinde haakschoten met de nastelbare sluitkommen het kerntrekbeslag en de SKG cilinders voor probleemloos functionerende deuren. Dit geldt ook in vele praktijksituaties waar deuren kunnen kromtrekken, uithangen en door vocht uitzetten of door droogte gaan krimpen ‘werken’. De BUVA 6220 meerpuntssluitingen gaan het kromtrekken van deuren tegen, waardoor alle functies van de deur intakt blijven.  Voor meer informatie kunt u rechts de PDF folder openen.


Specificaties

Veiligheidsinformatie
Inbraakwerend
SKG
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Maatvoeringen
Doornmaat
PC maat
Productlengte
Productbreedte
Retourneren
Retourrecht
  • € 145,50

  • Excl. BTW: € 120,25

Beschikbare opties:

Advies nodig?

Bel 06-513 416 98 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten