Dieckmann Kronos smal kerntrekschild SKG*** Greep/Kruk

Lees meer

Beschrijving

Bescherm je deur met het Dieckmann Kronos Kerntrekschild Smal SKG*** Greep/Kruk"

Het Dieckmann Kronos kerntrekschild smal SKG*** greep/kruk is speciaal ontworpen voor deuren met een dikte van 35 tot 90 mm en PC maat 72 of 92. Met dit veiligheidsbeslag geniet je van optimale bescherming tegen kerntrekken, een veelvoorkomende inbraakmethode. Het Dieckmann veiligheidsbeslag is uitgerust met een kerntrekrozet van hardstaal, wat extra bescherming biedt. Dit beslag is geschikt voor deuren met sluitplaten aan de sluitzijde, ongeacht de draairichting, omdat de greep of knop omkeerbaar is.

Daarnaast is het Dieckmann veiligheidsbeslag voorzien van een geveerde kruk en verstelbare kerntrekbeveiliging, die geschikt is voor profielcilinders die 12 tot 17 mm uit de deur steken. Hiermee wordt ook het probleem van een hangende deurkruk voorkomen. Dit smaldeurbeslag is speciaal ontworpen voor situaties waarin er beperkte montageruimte is, zoals kunststof, houten of metalen deuren met opliggende glaslatten. Bij dit beslag wordt alles geleverd wat je nodig hebt, zodat je snel en eenvoudig aan de slag kunt gaan.

Kies voor gemoedsrust en optimale beveiliging met het Dieckmann Kronos Kerntrekschild Smal SKG*** Greep/Kruk. Bescherm jezelf, je woning en je dierbaren tegen inbraakpogingen en geniet van de gemoedsrust die dit hoogwaardige veiligheidsbeslag biedt. Bestel vandaag nog en beveilig je deuren op een effectieve en stijlvolle manier.

Plus- en minpunten

  • Mooi smalchild met kerntrek

In de doos zit

  • 1X Smal kerntrekschild type Kronos garnituur
  • 1X Montagemateriaal

Specificaties

Beveiligd tegen
Kerntrekken Ja
Veiligheidsinformatie
SKG SKG***
Politie Keurmerk Veilig Wonen
Productkenmerken
Ean 4006632278479
Maatvoeringen
PC-maat PC72 en PC92
  • Merk: Buva
  • Model: Kronos greep-kruk
  • € 79,50

  • Excl. BTW: € 65,70Advies nodig?

Bel 085 060 09 91 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!